Сьогодні: Чт, 28-03-2024    10:56:42
Житомир » Новини » Житомирська область » 2019 » Январь » 16 » 15:50:18

Для туристів в ОТГ під Житомиром встановлять вказівники з основними визначними місцями. ФОТО

16-01-2019, 15:50:18 1075 Коментарі 0 Читать на русском

Для туристів в ОТГ під Житомиром встановлять вказівники з основними визначними місцями. ФОТО
У Житомирській області для туристів промаркували другий маршрут, який пройде Тетерівською об’єднаною територіальною громадою. Про повідомляє Укрінформ з посиланням на в.о. директора Житомирського обласного туристичного інформаційного центру Василя Кравчука.

«Мапу і таблички, якими промаркують туристичний маршрут, ми передамо у Тетерівську ОТГ. Таблички виготовлені за кошти обласної державної адміністрації, а встановлюватимуть їх за рахунок громади. Вони двомовні, тобто українською та англійською, вкриті захисним склом, а на самому маршруті є 11 локацій, які можуть відвідати туристи», - повідомив Кравчук.

Мандруючи територією Тетерівської ОТГ, що розпочинається одразу за Житомиром, туристам запропонують цікаві місця, серед яких водоспад Вчелька, садиба родини Терещенків, дуб-патріарх, скеледром, Буцький каньйон та інші.

За словами Кравчука, інформація про заклади харчування та місця, де можна зупинитися на відпочинок, буде розміщена на сайті турінфоцентру, що запрацює найближчими днями. Крім того, для туристів готують інформаційні буклети, де також будуть адреси багатьох закладів.

Крім того, в області готуються промаркувати і третій маршрут – шляхом Оноре де Бальзака. Він пройде через Житомир, Бердичів, де вінчався письменник з Евеліною Ганською, і Верхівню, адже там функціонує присвячений йому літературно-меморіальний музей.

Як повідомляв «Журнал Житомира», перший туристичний маршрут на Житомирщині промаркували до Державного геологічного заказника «Камінне село».






Тегі: Житомирська область, ОТГ, туризм
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: