Сьогодні: Пт, 29-03-2024    15:15:43
Житомир » Новини » Суспільство » 2019 » Январь » 24 » 17:57:40

Резонансна смерть студентки в лісі. Свідки кажуть, що дівчина сама вийшла з автобуса

24-01-2019, 17:57:40 1722 Коментарі 1 Читать на русском

Резонансна смерть студентки в лісі. Свідки кажуть, що дівчина сама вийшла з автобуса
Головне управління Нацполіціі Житомирської області заявляє, що відомості про конфлікт між водієм автобуса і загиблою студенткою в Олевському районі не підтверджуються.

"Інформація про можливий конфлікт між нею та водієм з приводу неоплаченого проїзду, а також інші відомості, викладені у соціальних мережах щодо обставин події, нині поліцейські перевіряють у рамках розслідування. У зв’язку з цим водія та пасажирів вказаного рейсу опитали повторно", - інформує поліція.

Встановлено, що про можливий конфлікт між дівчиною та водієм не підтверджує жоден із пасажирів того рейсу. За їх словами, дівчина вийшла з салону у момент, коли водій допомагав іншим пасажирам розміщати сумки у багажному відділені автобуса. Таку ж версію озвучив перевізник, якому належить рейсовий автобус.

У Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області зазначають, що перевірка усіх обставин загибелі дівчини триває.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 10 січня в лісовому масиві між селами Перга і Рудня-Хочинська чоловік виявив тіло своєї доньки - студентки Новоград-Волинського медичного коледжу Ірини Дворецької. Пізніше з'явилася інформація, що рано вранці дівчину висадили з автобуса, вона змушена була йти через ліс, де на смерть замерзла.

Тегі: Олевськ, замерзла, автобус, поліція, СТУДЕНТКА
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
Юрко
1 gp (Юрко)   • 15:53:03, 26-01-2019 [Материал]

Вони відверто виправдовуються, звинувачують дівчину в нетверезости, риються в її соцмережах. Якби не відчували провини, хіба б так робили? Вже й свідки познаходились. А як визначити, чи то насправді свідки?
avatar

Інші новини Житомир: