Сьогодні: Ср, 24-04-2024    05:00:07
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Февраль » 11 » 08:58:45

СБУ затримала на Житомирщині торговців вибухівкою

11-02-2019, 08:58:45 996 Коментарі 0 Читать на русском

СБУ затримала на Житомирщині торговців вибухівкою
Співробітники Служби безпеки України на Житомирщині затримали торговців вибухівкою, незаконно вивезеною з району проведення Операції об’єднаних сил. 

"Оперативники спецслужби встановили, що четверо мешканців Малина скуповували для перепродажу незаконно вивезену з району проведення Операції об’єднаних сил зброю, боєприпаси, вибухівку та засоби детонації. "Товар" зловмисники збували представникам місцевого криміналітету", - інформує прес-центру СБУ.

Правоохоронці затримали організатора угруповання в Малині під час спроби продажу тротилової шашки вагою 200 грамів, засобів детонації та бойових набоїв. Згодом було затримано трьох його спільників. 

У ході санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників правоохоронці виявили 2 одиниці незареєстрованої короткоствольної зброї, 12 тротилових шашок загальною вагою майже кілограм, 5 перероблених артилерійських снарядів із підривниками-детонаторами до них, які у зібраному вигляді складають фугасний снаряд, набої різного калібру, а також значну суму готівки. 

"У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 28 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії для встановлення інших осіб, можливо причетних до протиправної діяльності", - зазначають в СБУ.

Тегі: житомирщина, СБУ, вибухівка
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: