Сьогодні: Вт, 16-04-2024    14:00:36
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Февраль » 13 » 14:12:57

У Житомирській області поліцейські затримали банду домушників одразу після крадіжки

13-02-2019, 14:12:57 936 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирській області поліцейські затримали банду домушників одразу після крадіжки
У Малинському районі Житомирської області поліцейські затримали трьох киян одразу після вчинення ними крадіжки з помешкання. 

Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирщини, у затриманих вилучили автомобіль та інструменти, за допомогою яких вони потрапили до будинку. Затримання відбулось 12 лютого.
 

"Працівники Управління карного розшуку ГУНП Житомирщини разом з колегами з місцевого відділення поліції затримали трьох чоловіків, віком від 36 до 41 року, одразу після того, як вони викрали майно з приватного будинку", - зазначають у поліції.


Нині встановлено, що чоловіки пересувалися автомобілем "Volkswagen". Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили комплект змінних номерів. Також у них вилучили інструменти та низку інших доказів їх причетності до правопорушення.

Нині триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. У правоохоронців є підстави підозрювати затриманих у причетності принаймні до ще однієї крадіжки, вчиненої у січні на Малинщині. Крадіжка поєднана з проникненням у житло карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Нагадаємо, поліція розшукує в Житомирській області банду бандитів, яка пограбувала жінок.

Тегі: домушники, затримання, Житомирська область, поліція
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: