Сьогодні: Пт, 29-03-2024    08:20:33
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Февраль » 19 » 15:26:41

Жорстоке вбивство і пограбування: на Житомирщині суд дав чоловікові довічне ув'язнення

19-02-2019, 15:26:41 1392 Коментарі 0 Читать на русском

Жорстоке вбивство і пограбування: на Житомирщині суд дав чоловікові довічне ув'язнення
На Житомирщині до довічного ув’язнення засуджено чоловіка, який, відсидівши 11 років за вбивство, жорстоко забив до смерті власника кафе. Про це "Журналу Житомира" повідомили в прокуратурі Житомирської області.

"32-річний житель Пулинського району, раніше судимий за жорстоке вбивство (відбув 11-річний строк покарання), у травні минулого року, пізно увечері, з метою незаконного заволодіння чужим майном, проник у кафе, що у с. Мартинівка Пулинського району", – інформує відомство.

В одній з кімнат кафе знаходився власник закладу, проте це не стало на заваді у грабіжника – він до смерті забив 72-річного чоловіка дерев’яною палицею.

Скоївши жорстоке вбивство, чоловік розпочав грабіж. Підбирав усе, що бачив, починаючи від грошових коштів, музичного центру, камери зовнішнього нагляду – закінчуючи викрутками, дюбелями, попільничкою і навіть разовими пакетиками кави та чаю.

Вироком Новоград-Волинського міськрайонного суду від 14.02.2019 особу визнано винною та призначено покарання у виді довічного позбавлення волі з конфіскацією усього майна, що є власністю засудженого.

Також судом задоволено цивільний позов потерпілої – дружини загиблого щодо стягнення із засудженого матеріальної шкоди на суму 47 тис. грн та 500 тис. грн моральної шкоди.

Тегі: Довічне ув'язнення, житомирщина, вбивство, суд
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: