Сьогодні: Чт, 28-03-2024    12:51:40
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Февраль » 20 » 08:54:54

На вулицях Житомира триває ямковий ремонт доріг: де сьогодні будуть латати ями

20-02-2019, 08:54:54 936 Коментарі 0 Читать на русском

На вулицях Житомира триває ямковий ремонт доріг: де сьогодні будуть латати ями
У Житомирі тривають активні роботи з ліквідації ямковості на основних дорогах міста. Роботи виконують гарячим асфальтом. Як розповіли "Журналу Житомира" у міській раді, 19 лютого на вулицях Житомира працювало три бригади.

Роботи з усунення ямковості були проведені на майдані Вокзакльному, вулицях Східна, Велика Бердичівська, Жуйка, частини вулиці Вітрука.
 

"Ті роботи, які здійснені нами на вказаних ділянках, – тимчасові. Бо глибина ям, що утворилися на дорожньому полотні за зиму, виходить далеко за норми. Тож ми засипали їх, щоб там міг їздити транспорт та уникнути аварійних ситуацій", – розповів Дмитро Павлов, в.о. директора КП "Управління автомобільних шляхів".


Сьогодні бригади працюватимуть на вулицях Чуднівська, Мазепи та продовжать роботи на вулиці Вітрука. 

"Як тільки погода буде стабільною, і температура повітря не знижуватиметься нижче +5, у місті розпочнеться капітальний ремонт доріг із фрезеруванням та укладанням гарячого асфальту. Заплановано відновлення дорожнього полотна і в приватному секторі, внутрішньоквартальних ділянок, житлових мікрорайонів", - запевняють у Житомирській міській раді.


Тегі: ремонт доріг, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: