Сьогодні: Ср, 24-04-2024    12:23:18
Житомир » Новини » Події » 2019 » Февраль » 22 » 11:10:48

З палаючої квартири в Житомирі врятували літнє подружжя

22-02-2019, 11:10:48 1121 Коментарі 0 Читать на русском

З палаючої квартири в Житомирі врятували літнє подружжя
Сьогодні зранку, 22 лютого, у Житомирі сталась пожежа у трьохповерховому житловому будинку. Загоряння квартири по вулиці Небесної Сотні помітили патрульні та сповістили про це рятувальників.

"До місця надзвичайної події одразу виїхало 2 відділення вогнеборців. По їх прибуттю з вікон кімнати, що на третьому поверсі будинку продовжувало диміти. Коли рятувальники зайшли до під’їзду, то уся сходова клітина була наповнена димом. Для захисту органів дихання вони застосовували апарати на стисненому повітрі", - розповіли "ЖЖ" в Державній служба України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

Провівши розвідку всередині палаючої квартири, рятувальники виявили осередок займання у одній із житлових кімнат - горів диван. Також рятувальникам вдалось виявити літнє подружжя. Спочатку вони почули стогін чоловіка, 69-річний постраждалий ледве міг пересуватися. Його першого вивели на подвір’я. Після нього вивели з квартири і 63-річну господиню.

Обоє були при свідомості. З отруєнням продуктами горіння їх госпіталізували до лікарні.

Пожежу було ліквідовано, внаслідок надзвичайної події в квартирі вигоріла кімната та пошкоджено оздоблення помешкання. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці. 


Тегі: квартира, пожежа, Житомир, рятувальники
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: