Сьогодні: Чт, 25-04-2024    16:36:09
Житомир » Новини » Армія » 2019 » Март » 7 » 12:50:43

Курсанти-десантники з Одеси проходять бойову підготовку на житомирському полігоні. ФОТО

07-03-2019, 12:50:43 965 Коментарі 0 Читать на русском

Курсанти-десантники з Одеси проходять бойову підготовку на житомирському полігоні. ФОТО
На полігоні під Житомиром проходить посилена підготовка курсантів військової академії з міста Одеса. Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Майбутні офіцери відточують свої практичні навички з різних предметів бойової підготовки: водіння бойових машин, вогнева, психологічна, повітрянодесантна, тактична підготовка, мінно-підривна справа, корегування артилерійським вогнем, тактична медицина.

"Майбутні офіцери-десантники виконували вправи та нормативи під час занять з вогневої підготовки. Зокрема виконання денних та нічних стрільб з озброєння бойових машин БТР-3ДА та важкого піхотного озброєння (автоматичних станкових та протитанкових гранатометів, крупнокаліберних кулеметів, стрілецької зброї). Також курсанти тренувалися у проведенні розвідки цілей, виконували нормативи у заряджанні боєкомплекту, управління бойовим модулем тощо", - інформує ДШВ.

Триватиме посилена підготовка курсантів ще протягом наступного тижня, після чого майбутні офіцери відбудуть до Військової академії м. Одеса та розпочнуть готуватися до державних іспитів.




























Тегі: ДШВ, Житомир, Десантники, полігон
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: