Сьогодні: Сб, 20-04-2024    07:43:44
Житомир » Новини » Події » 2019 » Март » 25 » 11:54:08

Вночі в Житомирі загорілася квартира. Двоє людей загинули, ще двох вдалося врятувати. ФОТО

25-03-2019, 11:54:08 1397 Коментарі 0 Читать на русском

Вночі в Житомирі загорілася квартира. Двоє людей загинули, ще двох вдалося врятувати. ФОТО
Вночі 25 березня у Житомирі сталася пожежа в квартирі житлового будинку, в результаті якої  двоє громадян загинуло та ще двоє отримали травми. Як розповіли "Журналу Житомира" в обласному управлінні ДСНС, пожежа сталася в одноповерховому житловому будинку на 4 квартири по вулиці Івана Мазепи.
 

"Загоряння сталося в однокімнатній квартирі – з її вікон йшов сильний дим. Двері в оселю були зачинені, тому фахівці ДСНС потрапили всередину через вікно у коридорі. Там же на підлозі рятувальники знайшли жінку, яка просила про допомогу. Вони швидко винесли її через вікно на свіже повітря. Далі, біля вхідних дверей, виявили ще сплячого чоловіка. Бійці ДСНС розбудили його, підняли і через вибиті ними двері вивели потерпілого на свіже повітря", - інформує прес-служба рятувальників.


Обох врятованих було передано лікарям швидкої допомоги. Крім того, в кімнаті рятувальники виявили на підлозі тіла двох загиблих чоловіків – власника помешкання та невідомої особи.

Вогонь встиг знищити майно в кімнаті, завдяки оперативним діям рятувальників не допущено розповсюдження пожежі на інші квартири.

Попередня причина займання – необережність під час куріння. Осередком займання був диван.











 

Тегі: смерть, пожежа, Житомир, квартира
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: