Сьогодні: Пт, 19-04-2024    15:52:30
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Апрель » 2 » 07:46:17

Оновлений сквер Лятошинського планують відкрити до 31 травня. ФОТО

02-04-2019, 07:46:17 1199 Коментарі 0 Читать на русском

Оновлений сквер Лятошинського планують відкрити до 31 травня. ФОТО
У сквері на вулиці Лятошинського тривають роботи з висадки декоративних насаджень. Повністю завершити всі роботи і відкрити сквер планують до 31 травня.

Про це розповів в.о. директора КП «Зеленбуд» Житомирської міської ради Олександр Волокіта. 
 

«У сквері, що на розі вулиць Лятошинського та Небесної Сотні, асфальтове покриття замінено на тротуарну плитку, встановлено систему штучного автоматичного поливу та завершено роботи з освітлення. Розпочалися роботи з висадження зелених насаджень, які були завезені у місто 30 березня. Це - 8 кленів Фрімана, 7 червоних кленів, 5 кьольрейтерій, 5 декоративних яблунь, 13 горобин, 13 кущів бузку, 6 сакур, 9 магнолій трьох сортів, 12 едонських вишень, десяток дрібнопильчатих вишень і 3 черемхи, які планують висадити протягом тижня.  8 європейських сосон, кущові культури - гортензію, дерен, ялівець, які вже теж доставлено у Житомир, будуть висаджені згодом. До 31 травня роботи щодо реконструкції скверу на розі вулиць Лятошинського та Небесної Сотні мають бути завершені», - повідомив Олександр Волокіта.


Нагадаємо, сквер розі вулиць Лятошинського та Небесної Сотні оновлюється за кошти державного бюджету без залучення приватних інвесторів. Загальна вартість проекту – 5,5 млн грн. Проект капітального ремонту розроблено з врахуванням сучасних вимог до озеленення, утримання територій та сучасних громадських просторів. В центрі буде майданчик для спілкування, а на бокових алеях зросте кількість місць для відпочинку. 






Тегі: реконструкція, Житомир, сквер, Благоустрій
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: