Сьогодні: Чт, 28-03-2024    10:53:46
Житомир » Новини » Суспільство » 2019 » Май » 7 » 11:25:32

У Житомирі на військовому кладовищі вшанувати пам’ять загиблих в роки Другої світової. ФОТО

07-05-2019, 11:25:32 929 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі на військовому кладовищі вшанувати пам’ять загиблих в роки Другої світової. ФОТО
Сьогодні, 7 травня, сотні людей прийшли на військове кладовище Богунського району, щоб вшанувати пам’ять загиблих в роки Другої світової війни. 

Участь у мітингу-реквіємі взяли представники влади, ветеранських та релігійних організацій, установ та підприємств, учнівської та студентської молоді, військовослужбовці.
 

«У цей день ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за вільну та соборну Україну», - наголосив  заступник міського голови Дмитро Ткачук.


Хвилиною мовчання учасники мітингу-реквієму вшанували пам’ять загиблих в роки Другої світової війни,  а представники релігійних конфесій відслужили заупокійний молебень. 

На завершення заходу присутні поклали вінки та квіти на могили воїнів. 

План проведення у Житомирі урочистих заходів з нагоди відзначення у 2019 році Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом в Другій світовій війні і 75-ї річниці вигнання нацистів з України доступний за посиланням.


























Тегі: вшанування пам’яті, військові, кладовище, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: