Сьогодні: Чт, 25-04-2024    22:10:28
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Май » 21 » 07:58:56

У Житомирі готують до відкриття оновлений сквер Лятошинського. ФОТО

21-05-2019, 07:58:56 1183 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі готують до відкриття оновлений сквер Лятошинського. ФОТО
У центрі Житомира на розі вулиць Лятошинського та Небесної Сотні активно тривають роботи із реконструкції скверу, відкриття якого заплановано до 31 травня.

Як розповіли «Журналу Житомира» у мерії, станом на 20 травня у сквері підведені всі комунікації для автоматизованого поливу газону, на пішохідних доріжках викладена плитка, встановлене зовнішнє освітлення та камери відеоспостереження, які згодом підключать до системи «Безпечне місто».

На об’єкті вже висадили дерева, кущі та траву, поклали гумове покриття на дитячому майданчику, встановили лавки, урни для сміття та два шахових столи. 

На минулому тижні на території з’явилося «сонячне дерево» – конструкція з сонячними батареями, від якої можна буде заряджати телефони. Наразі продовжуються роботи з облаштування громадської вбиральні та благоустрою території. Зі сторони вул. Лятошинського також планують встановити огорожу

Крім того, вже виготовлено проект на реконструкцію тротуарів від вул. Лятошинського до Універмагу і найближчим часом буде оголошено тендер.




























Тегі: сквер, Житомир, Благоустрій
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: