Сьогодні: Чт, 25-04-2024    04:11:45
Житомир » Новини » Армія » 2019 » Май » 21 » 12:09:16

Близько 600 десантників склали у Житомирі присягу на вірність Україні. ФОТО

21-05-2019, 12:09:16 854 Коментарі 0 Читать на русском

Близько 600 десантників склали у Житомирі присягу на вірність Україні. ФОТО
Майже 600 солдат строкової служби склали присягу на вірність Україні в 199-му Навчальному центрі Десантно-штурмових військ у Житомирі. Новобранці уже пройшли підготовку на полігоні, а після розподілу до військових частин зроблять свій перший стрибок з парашутом, інформує «Громадське Радіо».

Після служби хлопці стануть професійними військовими і матимуть можливість продовжити службу за контрактом.

Командувач Десентно-штурмових військ України Михайло Забродський зазначив, що йти на військову службу в сучасних умовах — серйозне рішення.
 

«Хтось з вас приймав його сам, у когось так склалася доля. Так чи інакше ви цей крок зробили і сподіватимемось, що кроку назад вже не буде. Переважна більшість з вас служитиме у військових частинах і підрозділах забезпечення. І, можливо, нікого з вас не торкнеться та наша спільна справа, яку вже 5-й рік ми робимо на сході нашої держави, але у будь-якому випадку хочу, щоб ми пам’ятали: ми всі розраховуємо на нашу допомогу, сумлінну працю і на сумлінне виконання вами військового обов’язку», — наголосив Забродський у своїй промові.


Він нагадав, що саме сьогодні 199 Навчальний центр Десантно-штурмових військ відзначає четверту річницю з дня заснування.

«Чотири роки для військової частини невеликий термін. Але всі ми знаємо, що за ці чотири роки практично з нуля було зроблено багато чого, починаючи від методики і системи підготовки та закінчуючи вдосконаленням матеріально-технічної бази», — зазначив командувач.

З такої нагоди десантники влаштували день відкритих дверей. Продемонстрували озброєння та військову техніку, влаштували показові виступи з елементами моделювання сучасного бою та відзначили кращих військовослужбовців частини.





ФОТО: Оксана Трокоз

Тегі: армія, ДШВ, Десантники, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: