Сьогодні: Вт, 16-04-2024    15:34:48
Житомир » Новини » Житомирська область » 2019 » Май » 30 » 11:13:20

Вантажівкам заборонили виїжджати на траси Житомирської області у спеку

30-05-2019, 11:13:20 962 Коментарі 0 Читать на русском

Вантажівкам заборонили виїжджати на траси Житомирської області у спеку
У Житомирській області вводиться обмеження на пересування великовагового транспорту з 9:00 до 22:00 години. Це пов'язано з підвищенням температури повітря. Відповідне розпорядження голова Житомирської ОДА Ігор Гундич підписав 29 травня.

Зазначається, що обмеження діє на дорогах загального користування державного значення для вантажного транспорту вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більше ніж 7 т.
 

«Значна інтенсивність руху великовагового транспорту, а також підвищення температури повітря вище ніж +28°С призводить до руйнування покриття доріг та утворення на них деформацій у вигляді колійності, осідань тощо», - йдеться у розпорядженні голови ОДА.


У період дії режиму обмеження управлінням превентивної діяльності, патрульної поліції та Укртрансбезпеки у Житомирській області рекомендовано забезпечити контроль за проїздом великовагових транспортних засобів та вжити заходи щодо забезпечення їх відстою лише на існуючих автостоянках та майданчиках відпочинку, у тому числі розташованих біля об'єктів дорожнього сервісу.

Обмеження руху не розповсюджується на транспортні засоби, які використовуються під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Тегі: Житомирська область, спека, вантажівка, заборона
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: