Сьогодні: Пт, 29-03-2024    00:43:30
Житомир » Новини » Спорт » 2019 » Июнь » 12 » 07:55:35

Україна вийшла у фінал молодіжного Чемпіонату світу. З житомирянином у складі!

12-06-2019, 07:55:35 757 Коментарі 0 Читать на русском

Україна вийшла у фінал молодіжного Чемпіонату світу. З житомирянином у складі!
Збірна України вийшла до фіналу юніорського чемпіонату світу з футболу. У півфінальному матчі українці з мінімальним рахунком 1:0 перемогли збірну Італії, граючи в меншості.

Поєдинок пройшов у вівторок 11 червня, в польському місті Гдиня, передає "Українська Правда".

У першому таймі обидві команди грали в рівний футбол, але українська збірна була все ж цікавішою в атаці. В активі синьо-жовтих два удари в площину воріт, а в італійців - нуль. Незважаючи на обережний футбол від двох команд у перші 45-ть хвилин варто відзначити удар Сергія Булеци зі штрафного, після якого м`яч відбив воротар італійців.

У стартові 15-ть хвилин другого тайму італійці краще виглядали фізично і мали кілька моментів, щоб пробити Андрія Луніна. На 52-й хвилині Андреа Пінамонті міг відкрити рахунок у грі, але не зумів переграти Луніна.

На 65-й хвилині збірна України виходить вперед. Після пасу з флангу від Юхима Коноплі Булеца ударом з метрів десяти пробив ворота італійців - 1:0.



На 70-й хвилині Владислав Супряга вибіг сам на сам з голкіпером збірної Італії, але не поцілив у ворота.

На 80-й хвилині суддя залишає збірну України в меншості, вилучивши за друге попередження Дениса Попова. Варто додати, що в моменті з другим попередженням італієць помітно симулював, але цього вистачило для бразильського рефері.

На 83-й хвилині українці були близькі до другого голу, граючи навіть у меншості. Після удару Олексія Кащука італійців врятувала лише поперечка воріт.

На першій доданій хвилині до основного часу Італія забиває гол, але суддя не зарахував гол після відеповтору за фол на Бондаря італійського форварда.



Варто додати, що у складі збірної України U-20 грає 18-річний житомирянин Данило Сікан. На чемпіонаті він вже забив 4 голи і є найкращим бомбардиром нашої команди. В 1/2 фіналу житомирський футболіст вийшов у стартовому складі.

У фіналі Чемпіонату світу 15 червня у Лодзі збірна України гратиме з Південною Кореєю.




Тегі: чемпіонат світу, збірна України, футбол
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: