Сьогодні: Сб, 20-04-2024    06:02:58
Житомир » Новини » Економіка » 2019 » Июнь » 18 » 14:27:11

ПриватБанк у Житомирі запрошує молодих спеціалістів до свого колективу     Реклама  

18-06-2019, 14:27:11 590 Коментарі 0 Читать на русском

ПриватБанк у Житомирі запрошує молодих спеціалістів до свого колективу

Вже багато років поспіль ПриватБанк посідає перше місце в рейтингу роботодавців банківської галузі України як серед студентів, так і серед людей з попереднім досвідом роботи, а також незмінно входить у двадцятку найбільших платників податків серед українських компаній-роботодавців. Разом з тим на Житомирщині фінансова установа продовжує запрошувати до свого колективу молодих та активних людей. Зокрема, наразі відкрита вакансія касира-операціоніста відразу у кількох районах області.
 

“Ми запрошуємо, як фахівців з досвідом роботи у банках, магазинах, супермаркетах, фаст-фудах, валютно-обмінних пунктах, так і кандидатів без досвіду роботи - студентів денної та заочної форм навчання, - інформує керівник напрямку “Касове обслуговування” Житомирського РУ ПриватБанку Тетяна Оксамитна. - Перед прийомом на роботу банк проводить двотижневе стажування. Вимоги ж до кандидатів досить прості: середня спеціальна, або вища освіта, порядність, уважність, відповідальність та здатність швидко засвоювати нову інформацію. На сьогодні ми підшукуємо касирів не лише у Житомирі, а й  у районних центрах. Відкриті вакансії у Новоград-Волинському, Коростишеві, Бердичеві та Коростені. Чекаємо активних та впевнених в собі!”
 

 

ПриватБанк пропонує високий рівень оплати праці, адже за статистикою дохід ефективних співробітників ПриватБанку на 10% вищий, ніж дохід колег з інших банків, а також можливість кар’єрного зростання. Ще одним важливим фактором є повний соціальний пакет. Працівник банку отримує щорічну оплачувану відпустку, систему пільгового кредитування та можливість приймати участь у різноманітних програмах лояльності для працівників. Для того, щоб спробувати себе у ролі працівника найбільшої фінансової установи країни, достатньо лише заповнити наступну форму.

Прес-служба ПриватБанку


Тегі: вакансія, Житомир, Приватбанк
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: