Сьогодні: Пт, 19-04-2024    13:25:10
Житомир » Новини » Спорт » 2019 » Июнь » 20 » 13:12:48

Ще один уродженець Житомирської області став чемпіоном світу в складі збірної України. ФОТО

20-06-2019, 13:12:48 685 Коментарі 0 Читать на русском

Ще один уродженець Житомирської області став чемпіоном світу в складі збірної України. ФОТО
Новоспечений чемпіон світу у складі юнацької збірної України Олексій Кащук приїхав до рідного Новограда-Волинського, де на місцевому стадіоні провів зустріч з вболівальниками.

Як повідомляє сайт Novograd.City, щоб побачити, сфотографуватись і взяти автограф у Кащука зібралися десятки школярів і поціновувачів таланту молодого футболіста.
 

"Я до сьогоднішнього дня не можу усвідомити, що це насправді відбулося. Не можу повірити в те що ми виграли", - розповів під час зустрічі Олексій Кащук.


До слова, Олексій Кащук почав тренуватися з 6 років. Зараз він півзахисник "Шахтаря". 

Неформально, його називають найталановитішим та найбільш обіцяючим юнаком 2000 року народження. Кащука використовують на позиції правого нападника, а в його грі відзначають гарну техніку володіння м’ячем та дриблінг. Він любить приймати м’яч на фланзі та зміщуватись під удар у центр. Окрім індивідуальних дій, Кащук відзначається командними якостями. На чемпіонаті світу уродженець Новограда-Волинського провів 7 матчів.

Нагадаємо, у складі збірної чемпіоном світу також став юний житомирянин Данило Сікан. 19 червня він завітав до рідного Житомира.













ФОТО: Novograd.City

Тегі: збірна України, футбол, Кащук, чемпіонат світу
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: