Сьогодні: Пт, 19-04-2024    21:49:38
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Июнь » 20 » 14:45:34

У Житомирі не вщухає скандал через будівництво ЖК по вулиці Шевченка

20-06-2019, 14:45:34 989 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі не вщухає скандал через будівництво ЖК по вулиці Шевченка
У Житомирі не вщухає скандал, пов'язаний з будівництвом нового багатоповерхового житлового комплексу по вулиці Шевченка. Сьогодні, 20 червня, мешканці будинків по вулицях Шевченка, 14 та Велика Бердичівська, 48 прийшли на сесію міськради і розповіли, що їм погрожують забудовники, інформує Житомир лайф.

Місцеві жителі переконані: законність будівництва ЖК "Шодуар" під питанням та нарікають на дії фахівців департаменту містобудування та земельних відносин.

“Скажіть, чи довго буде таке свавілля з департаменту містобудування? Чому ігнорують порушення? Навіть на робочій групі, яку спеціально утворили, це питання не можуть вирішити, а тільки говорять, що порушення виявлено, а усунути не можемо”, - розповів мешканець будинку по вулиці Шевченка Максим Мелешко.
 

"Позавчора представники забудовника у присутності правоохоронців повідомили, що на території забудови Бердичівська 50-а знаходяться вибухонебезпечні предмети. Є відеозапис цієї промови.Я звернулася до поліції з проханням перевірити, але вони сказали, що це компетенція Міністерства надзвичайних ситуацій. А якщо це готується якийсь терористичний акт? Вони ходять з ножами, тут гуляють наші діти, люди неадекватні, на що можна сподіватися?”, - розповіла мешканка будинку по вулиці Шевченка.


“Наша ділянка перетворилася на ділянку бойових дій. Постійно відбуваються якісь сутички, неодноразово до нас застосовували силу, Територією ходять люди у темних окулярах, їздить техніка”, - додала мешканка будинку по вулиці Великій Бердичівській.   

Тож аби розібратися у ситуації, депутати надішлють звернення до правоохоронних органів. Наразі ж доручили юрдепартаменту узгодити текст документу.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 18 грудня на сесію міської ради прийшли житомиряни з вимогою припинити незаконне, на їхню думку, будівництво багатоповерхового будинку. 26 грудня, незважаючи на обурення житомирян, забудовник почав зводити паркан посеред двору житлових будинків. 27 грудня після звернення місцевих жителів прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом будівництва багатоповерхівки.

Тегі: будівництво, Скандал, Житомир, жк
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: