Сьогодні: Чт, 18-04-2024    02:55:01
Житомир » Новини » Політика » 2019 » Июнь » 21 » 13:39:59

Військові, вчителі та журналіст: партія «Слуга народу» назвала імена мажоритарників від Житомирщини

21-06-2019, 13:39:59 961 Коментарі 1 Читать на русском

Військові, вчителі та журналіст: партія «Слуга народу» назвала імена мажоритарників від Житомирщини
Політична партія "Слуга народу" опублікувала список мажоритарних кандидатів на округах Житомирщини на позачергові вибори до Верховної Ради. Як вже повідомляв "Журнал Житомира", по житомирському округу №62 балотується в народні депутати Герой України, військовий з Житомира Ігор Герасименко.
 

"Житомирянин, закінчив Одеський інститут Сухопутних військ за спеціальністю «Бойове застосування та управління діями аеромобільних підрозділів». Командир 5-ї батальйонної тактичної групи 81-ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ. Герой України", - йдеться в описі кандидата.


Список решти кандидатів по житомирським округам №63-67


Округ № 63 – Кицак Богдан Вікторович

Житомирянин, закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Історія», кандидат історичних наук, викладач у Бердичівському педагогічному коледжі.

Округ № 64 – Сігачов Вячеслав Валерійович

Житомирянин, закінчив НТУУ «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю «Інженер-металург», Житомирський державний технологічний університет за спеціальністю «Облік і аудит» та НПУ ім. М. П. Драгоманова за спеціальністю «Вчитель історії та суспільствознавства». Працює вчителем у Коростенській загальноосвітній школі № 9. Учасник АТО.

Округ № 65 – Костюк Дмитро Сергійович

Житомирянин, отримав освіту в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка на історичному факультеті. Журналіст на телеканалі «Еспресо».

Округ № 66 – Грищенко Тетяна Миколаївна

Житомирянка, закінчила Малинський лісотехнічний коледж за спеціальністю «Бухгалтер». Член громадської освітньої організації «Свічадо».

Округ № 67 – Кузьміних Сергій Володимирович

Житомирянин, закінчив Житомирський військовий інститут ім. С. П. Корольова за спеціальністю «Інженер-системотехнік». Підприємець та голова Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд братів Кузьміних».


Тегі: вибори, Слуга народу, мажоритарники, рада
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
Юрко
1 gp (Юрко)   • 19:43:32, 21-06-2019 [Материал]

Округів - 6, а крапок на мапі - 8
avatar

Інші новини Житомир: