Сьогодні: Чт, 28-03-2024    23:29:27
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Июнь » 27 » 13:12:45

Нелегально встановлений батут «з'їв» частину дитячого майданчика в новому житомирському сквері. ФОТО

27-06-2019, 13:12:45 943 Коментарі 0 Читать на русском

Нелегально встановлений батут «з'їв» частину дитячого майданчика в новому житомирському сквері. ФОТО
У центрі Житомира в оновленому сквері на Лятошинського встановили платний батут, який зайняв частину дитячого майданчика. Виявилося, що батут встановлено незаконо без погодження з владою міста.

У коментарі сайту Житомир інфо в.о. директора КП «Зеленбуд» Олександр Волокіта зазначив, що йому нічого не відомо про встановлений батут, і разом з інспекцією з благоустрою вийде на рейд, аби виписати припис на особу, яка самовільно це зробила.
 

«Хочу зазначити, що КП «Зеленбуд» не дає жодних дозволів, нікому, на встановлення у скверах платних батутів. Я вже звернувся в інспекцію з благоустрою, ми разом йдемо до скверу, будемо викликати поліцію та писати припис на ту особу, яка самовільно розмістила там батут», - сказав Волокіта.


Нагадаємо, оновлений сквер на розі вулиць Лятошинського та Небесної Сотні був відкритий буквально 2 тижні тому. У сквері є велопарковка, безкоштовний туалет, лавки, дитячий майданчик, столи для шахів, «сонячне дерево» для підзарядки гаджетів, відеоспостереження та освітлення.


Фото з соцмережі

Тегі: Житомир, батут, сквер
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: