Сьогодні: Пт, 29-03-2024    09:29:59
Житомир » Новини » Події » 2019 » Июль » 8 » 12:26:09

У Житомирі п'яна молодь закидала камінням авто патрульної поліції. ФОТО

08-07-2019, 12:26:09 1872 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі п'яна молодь закидала камінням авто патрульної поліції. ФОТО
Група молоді, яка "культурно відпочивала" за Будинком правосуддя у центрі Житомира, закидала камінням автомобіль патрульної поліції. 

Про це "Журналу Житомира" повідомили у прес-службі патрульної поліції. Зазначається, що правоохоронцям вдалося затримати лише одного хулігана.
 

"7 липня, близько 12-ї години ночі, під час слідування на виклик, на вулиці Кафедральній інспектори патрульної поліції помітили групу молодих осіб, котрі порушували громадський порядок у нічний час (вигукували лайливі слова, поводили себе агресивно)", - інформує поліція.


Коли патрульні поліцейські наблизились до невідомих чоловіків, останні почали жбурляти каміння у службовий автомобіль поліції. В результаті хуліганських дій було пошкоджено лобове скло Mitsubishi Outlander.

"Одного з хуліганів (1997 р.н.) патрульні поліцейські затримали, його ж спільникам вдалось утекти. Місце знаходження інших громадян встановлюється", - додають у патрульній поліції.

Нагадаємо, на сайті міськради була опублікована онлайн-петиція з вимогою посилити патрулювання центру Житомира та дворів житлових будинків, які масово "окупувала" п'яна молодь.


Тегі: Житомир, авто, патрульна поліція, молодь
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: