Сьогодні: Сб, 20-04-2024    16:00:00
Житомир » Новини » Події » 2019 » Июль » 15 » 09:04:55

У Житомирі знову «замінували» виші: вибухотехніки і кінологи вже перевіряють будівлі

15-07-2019, 09:04:55 714 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі знову «замінували» виші: вибухотехніки і кінологи вже перевіряють будівлі
У Житомирі у черговий раз перевіряють інформацію про замінування декількох навчальних закладів. Інформація про можливе замінування найдішла на електронні скриньки вишів.

"15 липня до поліції від адміністрації двох з вищих навчальних закладів у м. Житомирі надійшли повідомлення про отримання електронних листів про нібито закладення вибухівки. Нині на місця подій виїхали і працюють поліцейські, які обстежують будівлі та навколишню територію вишів", - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

У навчальних закладах працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби ГУНП, патрульні та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб. 

Поліцейські огородили по периметру території потенційної небезпеки, доступ до яких тимчасово обмежено. Також проведена евакуація присутніх у приміщеннях людей. 

Патрульні поліцейські забезпечують безпеку руху транспорту.

Це не перші випадки "замінування" навчальних закладів. В кінці червня в Житомирі сталася аналогічна подія, тоді електронні листи надіслали з країн Прибалтики, а в тексті говорилося про "помсту за Донбас".

Тегі: Житомир, замінування, вибухівка, університет, Виш
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: