Сьогодні: Чт, 25-04-2024    01:04:08
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Август » 5 » 08:59:38

Затримано банду, що продавала наркотики в Житомирі та області. ФОТО

05-08-2019, 08:59:38 1916 Коментарі 0 Читать на русском

Затримано банду, що продавала наркотики в Житомирі та області. ФОТО
У Житомирі викрили та затримали групу наркоторговців, які розповсюджували метадон, опій та макову соломку на території області. Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирської області, двох наркоторговців затримали у Житомирі відразу після продажу близько 200 стаканів макової соломки. Згодом поліцейські затримали ще двох їх спільників.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманих органами правопорядку було вилучено наркотичні засоби, готівкові кошти на суму майже 100 тис. грн, здобуті від незаконної діяльності, банківські картки, 2 транспортні засоби та майже десяток мобільних телефонів.

За погодженням із прокуратурою області, до суду подано клопотання про застосування до підозрюваних запобіжних заходів у виді тримання під вартою.
 

"Ухвалами Корольовського районного суду міста Житомира до двох осіб – жительки міста Новоград-Волинського та її співмешканця, основних постачальників наркосировини, застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою. До інших фігурантів – розповсюджувачки макової соломки та перевізника, відповідно, домашній арешт у нічну пору доби та особисте зобов’язання", - інформує прокуратура.


Наразі у справі триває досудове розслідування. Дії, кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 КК України, караються позбавленням волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.













 

Тегі: Житомир, наркотики, затримання
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: