Сьогодні: Ср, 24-04-2024    15:45:20
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Август » 7 » 09:45:03

Громадський транспорт Житомира поки не подорожчає: питання знято з порядку денного виконкому

07-08-2019, 09:45:03 916 Коментарі 1 Читать на русском

Громадський транспорт Житомира поки не подорожчає: питання знято з порядку денного виконкому
Виконавчий комітет Житомирської міської ради не буде розглядати питання про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті.

Як повідомляє Житомир інфо, пропозицію зняти питання з порядку денного чергового засідання міськвиконкому 7 серпня озвучив заступник мера Дмитро Ткачук.
 

«Вчора ми мали громадські слухання, є ініціативи від громадськості. Прошу ці питання розглянути пізніше», - сказав Дмитро Ткачук.


З порядку денного за пропозицією Ткачука зняли три питання: про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Житомирі; про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування та про встановлення видів та вартості проїзних квитків (пакетів) в міському громадському транспорті.

Нагадаємо, вчора в сесійній залі міської ради відбулися громадські слухання щодо підвищення вартості проїзду у громадському транспорті.

14 червня на сайті мерії було оприлюднено проект рішення виконавчого комітету. Згідно з цим проектом, вартість проїзду на міських автобусних маршрутах планують підняти до 7 гривень, в електротранспорті - до 5 гривень за поїздку. У разі оплати в безготівковій формі проїзд буде на 1 гривню дешевше.

Тегі: виконком, вартість проїзду, Житомир, громадський транспорт
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
dondondoggo
1 fb Евгения Евгения (dondondoggo)   • 10:05:07, 07-08-2019 [Материал]

сняли, потому что скоро выборы. не хочет мэр подставляться так прямо перед ними dry
avatar

Інші новини Житомир: