Сьогодні: Ср, 24-04-2024    09:37:27
Житомир » Новини » Суспільство » 2019 » Август » 7 » 13:54:50

Куди дивляться батьки? На Житомирщині двоє хлопчаків 8 і 9 років отруїлися алкоголем

07-08-2019, 13:54:50 1340 Коментарі 0 Читать на русском

Куди дивляться батьки? На Житомирщині двоє хлопчаків 8 і 9 років отруїлися алкоголем
У Житомирській області на лікарняні ліжка потрапили двоє хлопчаків 2010 та 2011 років народження, які отруїлися алкоголем. Про це "Журналу Житомира" повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції.

"Діти розповіли, що напередодні увечері разом з старшими товаришами розважались на місцевому стадіоні. Один з дев’ятикласників приніс та запропонував алкоголь. Хлопчаки спробували, а коли повертались додому, їм стало зле", - йдеться у повідомленні.

Непритомних дітей обабіч дороги у селі Стара Олександрівка Пулинського району посеред ночі випадково побачив водій одного з автомобілів, який проїздив повз, та відразу викликав «швидку».

Дітей доставили до лікарні, їм надана необхідна медична допомога і до вирішення питання щодо їх подальшої долі вони перебуватимуть у закладі.

Нині поліцейські встановлюють усіх учасників події та ініціатора розпиття спиртного.

Батьки дітей-учасників інциденту будуть притягнені до адміністративної відповідальності за невиконання своїх батьківських обов’язків. Також повідомляється, що родина перебуває на обліку у соціальній службі як така, що знаходиться у складних життєвих обставинах.

Тегі: діти, житомирщина, отруєння, алкоголь
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: