Сьогодні: Пт, 29-03-2024    14:48:21
Житомир » Новини » Влада » 2019 » Август » 14 » 08:02:36

Звільнився головний лісник Житомирщини, якого Зеленський звинуватив в участі у «бурштинових схемах»

14-08-2019, 08:02:36 833 Коментарі 0 Читать на русском

Звільнився головний лісник Житомирщини, якого Зеленський звинуватив в участі у «бурштинових схемах»
Начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінський написав заяву про звільнення після зауважень президента Володимира Зеленського. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі, опублікувавши відповідну заяву.

"Прошу звільнити мене за угодою сторін", - йдеться в документі.

Як повідомляв "Журнал Житомира", напередодні в ході наради в Олевську з питань незаконного видобутку бурштину президент заявив, що, за його даними, Курінський - один з членів схеми і наказав йому звільнитися. У відповідь Куринський заявив, що це наклеп.

Також начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства опублікував відкритий лист до Зеленському. У листі Курінський заперечує причетність до незаконного видобутку бурштину та підкреслює, що інформація президента помилкова.
 

"12.08.2019 у м Олевськ Житомирської області відбулася нарада під Вашим головуванням, під час якого ви заявили про мою причетність до незаконного видобутку бурштину та участі в "бурштинових схемах". Повідомляю, що Вас свідомо чи несвідомо було введено в оману, ніж підірвано Ваш авторитет, як обраного громадянами України Гаранта Конституції", - йдеться у листі.


"Вами було наполегливо запропоновано мені написати заяву про звільнення, мотивуючи це тим, що я "Державі не потрібен", що я і зробив", - написав він у листі.


 
 

Тегі: Куринський, звільнення, житомирщина, лісник
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: