Сьогодні: Чт, 25-04-2024    14:08:04
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Август » 14 » 10:05:19

Поліція оголосила в розшук бердичівського сепаратиста Сороченка, який побив ветерана АТО

14-08-2019, 10:05:19 23544 Коментарі 3 Читать на русском

Поліція оголосила в розшук бердичівського сепаратиста Сороченка, який побив ветерана АТО
Хмельницька поліція інкримінує хуліганство блогеру з Бердичева Артуру Сороченку. Він образив українських військових і побив ветерана АТО за твердження, що Росія воює з Україною. Також він погрожував зґвалтувати в збоченій формі народного депутата України. 

Оскільки місцезнаходження Сороченка невідомо, його оголосили в розшук, передає Цензор.НЕТ.
 

"Коли в інтернеті розмістив відео, на якому блогер б'є чоловіка, який заявив, що воював в АТО, ми ще не знали, де це сталося. У жодній області не було зареєстровано заяву про цей інцидент", - розповіла прессекретарка поліції Хмельницької області Інна Глега.


Передбачалося, що це могло бути в Житомирській області, де зареєстрований цей блогер, Артур Сороченко. Його особу встановили дуже швидко, однак нічого не було відомо про потерпілого. Але на відео прозвучало слово "Хмельницький", тому поліцейські об'їхали всі місця в обласному центрі, хоч приблизно схожі на місце у відеоролику. 

Виявилося, це дійсно відбувалося у Хмельницькому, і детективи Хмельницького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство.

Потім відео показали дільничним, оперативникам, щоб встановити особу потерпілого. Це також вдалося зробити. Чоловік на відео - житель Хмельницького. У 2014 році він добровольцем пішов в АТО, воював у складі одного зі сформованих тоді батальйонів тероборони. Зараз вже демобілізувався. Він розповів, що інцидент стався на початку липня. У поліцію не звертався, але якщо його вже знайшли, то вирішив написати заяву в поліцію.

Після збору доказової бази Артуру Сороченку заочно оголосили підозру в хуліганстві. Оскільки його місцезнаходження невідоме, його оголосили в розшук. Всіх, хто володіє інформацією про можливе місцезнаходження Сороченка Артура Валерійовича, правоохоронці просять повідомити її в найближчий підрозділ поліції або телефоном 102.

Як повідомляв "Журнал Житомира", бердичівський сепаратист і блогер Артур Сороченко побив ветерана АТО за слова про те, що на Донбасі є армія Росії.

Тегі: АТО, розшук, бійка, поліція, сепаратист
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 3
Юрко
1 (Юрко)   • 16:07:56, 14-08-2019 [Материал]

Довго ж телились
Realizm
2 fb Валентин (Realizm)   • 17:32:57, 15-08-2019 [Материал]

вафли сепару гггг СЛАВА УКРАИНЕ
granit
3 fb Денис Паламарчук (granit)   • 08:21:53, 16-08-2019 [Материал]

Цей чортило жирний може бити тільки "спрацьованих " Атошників. Заколоти кабана.
avatar

Інші новини Житомир: