Сьогодні: Пт, 29-03-2024    00:08:32
Житомир » Новини » Влада » 2019 » Август » 20 » 07:32:31

Зеленський призначив нового керівника СБУ в Житомирській області

20-08-2019, 07:32:31 881 Коментарі 0 Читать на русском

Зеленський призначив нового керівника СБУ в Житомирській області
Президент України Володимир Зеленський звільнив Віктора Панасюка з посади начальника Управління Служби безпеки в Житомирській області. Відповідний указ опублікований на сайті Офісу президента.

Іншим указом Зеленський призначив на цю посаду Олега Головаша.

Олег Головаш до свого призначення обіймав посаду заступника начальника управління – начальника відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ в Житомирській області. 

Згідно з декларацією за 2018 рік відомо, що новий глава СБУ у Житомирі одружений, а у 2017 році працював у поліції Харківської області.

Попередній глава СБУ Житомирщини Віктор Панасюк на цій посаді був із 3 травня 2017 року. Відомо, що тоді Панасюк був полковником із двома вищими освітами, учасником АТО. У серпні 2018 року Порошенко підвищив у званні Панасюка до генерал-майора.

Нагадаємо, робота правоохоронних органів Житомирщини викликала незадоволення у президента через незаконний видобуток бурштину. 12 серпня під час офіційного візиту в Житомирську область Зеленський закликав керівників місцевого Головного управління Національної поліції і управління СБУ написати заяви на звільнення. Після візиту Зеленського прокуратура розпочала кримінальні провадження щодо правоохоронців Житомирської області.

Тегі: СБУ, зеленський, Житомирська область
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: