Сьогодні: Пт, 19-04-2024    00:11:31
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Август » 20 » 09:32:10

У Житомирській області судитимуть двох податківців, які попалися на хабарі

20-08-2019, 09:32:10 675 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирській області судитимуть двох податківців, які попалися на хабарі
У Житомирській області судитимуть двох податківців, які за «винагороду» 7 тис. грн зменшили підприємцю штрафні санкції. Про це «Журналу Житомира» повідомили у прокуратурі Житомирської області.

«Під процесуальним керівництвом прокуратурою Житомирської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно керівника підрозділу фіскальної служби, яка внесла до офіційних документів завідомо неправдиві відомості, слідчого податкової міліції, який одержав неправомірну вигоду», - йдеться у повідомленні.

Установлено, що у жовтні минулого року, під час перевірки одного із кафе у місті Коростені виявлено факти незаконного продажу та зберігання приватним підприємцем алкогольних напоїв без дозвільних документів. Відповідно, підприємець мав би сплатити штрафні санкції. Однак приятелька підприємця, з метою зменшення штрафу, вирішила «владнати справу» із знайомим слідчим податкової міліції, який оцінив свої послуги на суму 7000 грн.
 

«Як тільки на рахунок його банківської картки була перерахована обумовлена сума неправомірної вигоди, взявся «вирішувати питання» із завідувачкою сектором фіскальної служби. Чиновниця, у свою чергу, склала та підписала акт перевірки про виявлені порушення, внісши до офіційного документу завідомо неправдиві відомості, що стало підставою суттєвого зменшення суми штрафних санкцій», - інформує прокуратура.

Наразі усі фігуранти справи за свої протизаконні дії постануть перед судом, який визначить покарання кожному відповідно до вчиненого злочину.

Тегі: податківці, Житомирська область, хабар, суд
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: