Сьогодні: Чт, 28-03-2024    22:01:35
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Сентябрь » 2 » 11:25:02

Житомирянин підрізав чоловіка в сквері, тепер йому загрожує 15 років в'язниці

02-09-2019, 11:25:02 1111 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирянин підрізав чоловіка в сквері, тепер йому загрожує 15 років в'язниці
Поліцейські розшукали та затримали 30-річного чоловіка, який 2 тижні тому у Житомирі накинувся з ножем на незнайомця та ледь не позбавив його життя. Згадані події розгортались вночі 13 серпня в районі вулиці Лятошинського. Про це повідомили у ГУ Нацполіції в Житомирській області.
 

"Того дня шляхи двох чоловіків перетнулись на вул. Лятошинського близько першої ночі. Проходячи повз, один одного штовхнули плечима – так розпочався конфлікт, що продовжився бійкою. Утім за кілька хвилин емоції вщухли і чоловіки вирішили порозумітись, а мирову запити пивом.

Проте після спілкування за келихом в одному зі скверів міста обурення за отримані стусани, очевидно, взяли верх. Відтак ображений молодик, обравши слушний момент, несподівано для іншого застосував до нього ножа. У результаті той отримав проникаючі поранення грудей, а також порізи плеча та обличчя", - пояснюють у поліції.


Нападник відразу утік з місця події, а травмованому чоловікові вистачило сил вибігти на проїжджу частину дороги. Там його підібрав таксист, який якраз рухався повз, та доставив до лікарні. Пораненому провели оперативне втручання, нині його стан стабільний.

В поліції зазначають, що відразу встановити усі обставини події не вдалося, оскільки потерпілий не міг про них розповісти у силу свого стану. Втім працівники слідчо-оперативної групи провели огляд частини дороги, звідки травмованого забрав таксист, і виявили місце його ймовірного «спілкування» з нападником.
 

"У ході досудового розслідування було проведено низку слідчо-розшукових заходів для встановлення підозрюваного, оскільки потерпілий ніколи раніше з ним не зустрічався і жодних відомостей, окрім приблизного опису, надати не зміг", - розповів начальник Житомирського ВП Михайло Сорока.


Поліцейським вдалося відтворити приблизний маршрут руху молодика після конфлікту і встановити інших осіб, з якими він спілкувався тієї ночі. Зібравши по деталям інформацію про підозрюваного, розшуківці встановили його особу та місце проживання. Він виявився 30-річним жителем Житомира.

30 серпня чоловіка затримали, йому оголошено про підозру у вчиненні злочину. За скоєне чоловікові може загрожувати до 15 років ув’язнення.

Тегі: поліція, бійка, затримання, різанина, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: