Сьогодні: Вт, 16-04-2024    23:07:12
Житомир » Новини » Економіка » 2019 » Сентябрь » 5 » 12:47:51

Заплати зараз - користуйся потім: українцям пропонують купити газ по літній ціні на зиму

05-09-2019, 12:47:51 1418 Коментарі 0 Читать на русском

Заплати зараз - користуйся потім: українцям пропонують купити газ по літній ціні на зиму
Компанія "Нафтогаз" пропонує українцям готуватися до зими зараз. Придбати паливо за літніми – нижчими – цінами. Ліміт на одне домогосподарство – 25 тисяч "кубів".  Монополіст запевняє – зекономите 25% оплати за газопостачання в опалювальний сезон. Скористатися акцією "Твоя енергонезалежність" можна до 25 вересня.

Зараз ціни на газ для населення знаходяться на мінімальному рівні з початку року. Таке сезонне коливання цін є звичайним для ринку газу, коли влітку вони знижуються, а взимку ростуть слідом за збільшенням попиту на паливо.

Запас газу можна придбати по літньою ціною - 5 995,53 грн. за 1000 куб. м. У ціні не враховані послуги за транспортування та розподіл природного газу, які змінюються в залежності від регіону. Вартість послуг із доставки газу, а також залишок передплаченого газу по акції "Твоя енергонезалежність" будуть зазначені в щомісячному рахунку за використаний газ.

Взяти участь в акції може будь-який споживач газу, у якого немає боргів за цей енергоносій. Оформити і оплатити можна буде онлайн - в Особистому кабінеті на 104.ua або в ЦОК: досить мати при собі паспорт, актуальні показання лічильника газу, і внести 100% оплату за замовлений запас газу. 

Для того, щоб легше визначиться з необхідним резервом газу на зиму, фахівці "ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТУ" нададуть своїм клієнтам інформацію про їх обсяги споживання газу в минулі опалювальні періоди або ж клієнти зможуть самостійно розрахувати потрібні йому обсяги на опалювальний період онлайн в Особистому кабінеті за допомогою спеціально створеного калькулятора.

Використовувати газ, придбаний в рамках акції можна буде з 1 жовтня 2019 року по 31 березня 2020 року. З цієї дати "Нафтогаз України" поставляє учасникам акції газ з резервних обсягів за акційною ціною. Розмір економії при цьому буде залежати від поточних цін, і продавець не зможе вплинути на її розмір.

Якщо придбаний зарезервований газ буде витрачено до 1 квітня 2020 року, споживач буде отримувати газ на загальних умовах, що діє на той час. Споживачі, які до 1 квітня 2020 року не використають передплачений газ, можуть скористатися залишком коштів, який буде повернуто Споживачу за його письмовою вимогою або зарахується в рахунок майбутніх платежів.

Зверніть увагу, що для безперебійного отримання послуги газопостачання споживач зобов’язаний вчасно заплати за газ, спожитий до 30.09.2019 р. (включно), а у період 1 жовтня 2019 р. до 31 березня 2020 р. - вчасно оплачувати послуги з транспортування та розподілу газу, а також за обсяги газу, які спожиті понад об’єм, за який внесена передоплата.

Для коректного обліку, щомісяця фіксуйте показання індивідуальних лічильників газу (за наявності) станом на 1 число та вчасно передавайте газорозподільній компанії (до 5 числа). В іншому разі споживання визначатиметься за плановими обсягами.

Більше інформації можна знайти на сайті 104.ua.


Тегі: Газ, Українці, Акція, опалення, Нафтогаз
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: