Сьогодні: Вт, 23-04-2024    17:12:04
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Сентябрь » 9 » 14:58:34

«ПАРКування Соборного»: поліція поки не дозволяє змінити схему руху в центрі Житомира

09-09-2019, 14:58:34 923 Коментарі 0 Читать на русском

«ПАРКування Соборного»: поліція поки не дозволяє змінити схему руху в центрі Житомира
У Житомирі активно продовжується підготовка до заходу «ПАРКування Соборного», що передбачає створення в тестовому режимі громадського простору на майдані Соборному. 

«"ПАРКування Соборного" має на меті показати інший варіант організації простору, як один із проектів реконструкції майдану Соборного, що пропонує використання майдану і як транспортного коридору, і в якості громадського простору, де містяни та гості Житомира зможуть і відпочити у затінку дерев, і поспілкуватися, і відвідати активні локації», - розповіла радниця міського голови Олена Чернишова.  

Проте, захід може взагалі не відбутися – поліція не погодила тимчасову схему руху.
 

«Ще 4 вересня проведення заходів з нагоди Європейського тижня мобільності погодив виконавчий комітет міської ради. Однак, тимчасову схему руху, яку комісія з безпеки дорожнього руху Житомирської міської ради затвердила ще 2 серпня, поки що не погодила патрульна поліція», - пояснюють у мерії. 


Організатори «ПАРКування Соборного» сподіваються, що врешті-решт усі питання щодо проведення заходу будуть узгоджені і він відбудеться.

Нагадаємо, в рамках Європейського тижня мобільності в Житомирі в тестовому режимі планують величезне кільце на Соборному майдані трансформувати в мале. Простір, що звільнився хочуть використовувати для створення громадського простору.




Тегі: Житомир, Соборний майдан, схема руху, поліція
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: