Сьогодні: Чт, 18-04-2024    15:59:27
Житомир » Новини » Суспільство » 2019 » Сентябрь » 25 » 14:18:04

Створено комісію, яка розслідуватиме причини смертельної ДТП на Житомирщині

25-09-2019, 14:18:04 705 Коментарі 0 Читать на русском

Створено комісію, яка розслідуватиме причини смертельної ДТП на Житомирщині
Кабінет міністрів України створив спеціальну групу для розслідування причин дорожньо-транспортних пригод, які сталися 21 та 22 вересня і внаслідок яких загинуло 18 осіб. 

Про це прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив на брифінгу по завершенні засідання уряду, передає УНІАН.
 

«Ми сьогодні створили спеціальну групу, яка буде розслідувати ті аварії, які трапилися, в яких загинуло багато людей, для того, щоб зрозуміти їх причини, щоб зрозуміти, як так сталося», - сказав він.


За його словами, сьогодні він доручив міністру інфраструктури Владиславу Криклію до кінця цього тижня подати план першочергових заходів, щоб подібні випадки траплялися якомога рідше.

«Взагалі бажано, щоб їх не було», - підкреслив Гончарук. 

21 вересня в Овідіопольському районі Одеської області внаслідок зіткнення маршрутки та автоцистерни загинули 9 осіб, ще четверо були госпіталізовані. 

22 вересня поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району Житомирської області водій DAF з напівпричепом не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом, що стояв на узбіччі дороги. Внаслідок ДТП загинуло дев’ять осіб, ще 10 отримали травми. В автобусі були працівники Житомирського трамвайно-тролейбусного управління та їх родичі. Через жахливу ДТП у Житомирі на 3 дні оголосили жалобу.

Тегі: житомирщина, розслідування, група, Кабмін, ДТП
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: