Сьогодні: Чт, 25-04-2024    02:20:09
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Сентябрь » 26 » 12:40:30

В одному з скверів Житомира з'явиться новий фонтан. ФОТО

26-09-2019, 12:40:30 829 Коментарі 0 Читать на русском

В одному з скверів Житомира з'явиться новий фонтан. ФОТО
У центрі Житомира в оновленному сквері на розі Небесної сотні та Лятошинського незабаром з'явиться декоративний фонтан "Лотос Небесної сотні".

За інформацією міської ради, проєкт реалізується у рамках "Бюджету участі", він переміг у 2018 році на загальноміському голосуванні.

"Проєкт стане родзинкою існуючого просторового та ландшафтного рішення. Декоративний фонтан створить особливий затишок та мікроклімат у сквері. Лотос утворюється з людських долоней та несе ідею людяності та взаємопідтримки. Природність поєднання лотосу, води та каміння робить його унікальним місцем для відпочинку, позитивно впливає на нервову систему звуками падаючої води. Цей фонтан стане унікальною пам'яткою, яка буде привертати увагу не тільки місцевих мешканців, а й служитиме туристичною принадою для гостей міста", - зазначає автор проєкту Аліса Скворцова.

Нагадаємо, на початку червня у Житомирі офіційно відкрили сквер на розі вулиць Лятошинського та Небесної Сотні. Станом на кінець серпня, сквер повністю не було підключено до електропостачання, через що не працюють камери відеонагляду, туалет та автоматичний полив газонів.








Тегі: Житомир, Фонтан, сквер
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: