Сьогодні: Чт, 28-03-2024    21:26:11
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Октябрь » 1 » 09:53:26

Центр Житомира стоїть в заторах через перекриття Соборного майдану. ФОТО

01-10-2019, 09:53:26 1574 Коментарі 1 Читать на русском

Центр Житомира стоїть в заторах через перекриття Соборного майдану. ФОТО
Уранці 1 жовтня перекрили рух транспорту на майдані Соборному в Житомирі. Причина – анонсований Другий форум регіонів України та Республіки Білорусь, який має відбутися у Житомирі 3-4 жовтня.

У всіх напрямках від головного майдану міста затори, автомобілі й маршрутки рухаються в об’їзд, передає Житомир інфо.

Для багатьох містян ця обставина стала несподіванкою, люди не розрахували час на дорогу і запізнилися на роботу та навчання.

Перекриття триватиме до 5 жовтня. У ці дні транспорт їхатиме в об’їзд – майданом Перемоги, вулицями Театральною, Любарською і Дмитра Донцова.

Як повідомляв «ЖЖ», Другий форум регіонів України та Республіки Білорусь пройде в Житомирі 3-4 жовтня. На захід у Житомир приїде президент України Володимир Зеленський та президент Білорусі Олександр Лукашенко. Житомирська облдержадміністрація опублікувала програму Форуму.









ФОТО: Житомир інфо

Тегі: Соборний майдан, перекриття руху, затори, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
invenitinvia
1 fb Vyacheslav Mischeryakov (invenitinvia)   • 12:15:30, 01-10-2019 [Материал]

Їхав сьогодні тими вулицями на роботу. Пробкою то назвати тяжко - кілька центральних кварталів тянулись. Хоча може найгарячіший час минув.
Але це був перший день, багато людей (як і я) забули про перекриття. Необхідно дивитись, наскільки адаптується трафік під кінець тижня. Знаючи, що площа перекрита, я, наприклад, оберу інший маршрут. 
Ще кинулось, що припаркованих авто не було навіть біля черепахи та фамілії. А вони там стояли завжди. Невже люди голодують? Чи може, не дай бог, проходять ногами зайві 300 метрів.
Ніякої біди не відмітив - там багато чого можна оптимізувати - світлофорні фази (в т.ч. повороти наліво), забора виїзду на зайняте перехрестя (через що воно блокується для всіх), подальша чистка від паркування на магістральних вулицях.
avatar

Інші новини Житомир: