Сьогодні: Ср, 17-04-2024    00:09:24
Житомир » Новини » Культура » 2019 » Октябрь » 1 » 16:13:32

Студенти привітали житомирян з Днем музики, відігравши концерт у трамваї. ВІДЕО

01-10-2019, 16:13:32 717 Коментарі 0 Читать на русском

Студенти привітали житомирян з Днем музики, відігравши концерт у трамваї. ВІДЕО
Сьогодні, 1 жовтня, в Міжнародний день музики юні житомирські музиканти проїхали в трамваї. Протягом поїздки студенти демонстрували пасажирам свою майстерність гри на музичних інструментах.

Як повідомляє Житомир інфо, флешмобом організатори хотіли привітати житомирян та популяризувати такий вид мистецтва, як музика.
 

«Сьогодні Міжнародний день музики, і ми вирішили, що варто зробити щось для житомирян, для того, аби вони дізналися, що є таке свято, тому що люди, які не причетні до музики, практично не знають про нього. Також хотіли популяризувати музику серед житомирян, які поспішають на роботу, у своїх думках, заклопотані щоб вони посміхнулися хоча б на хвилину. Про таку ідею ми розповіли студентам музичного училища ім. В. Косенка та коледжу культури та мистецтв ім. І. Огієнка, і вони одразу погодились», – говорить головний спеціаліст управління культури та туризму Житомирської ОДА Тетяна Докиль.


Студент, який долучився до флешмобу, розповів, що музика означає для нього.

«Музика для мене це найглибший сенс життя, те, через що я можу висловлюватися, можу говорити, що я є. У Житомирі взагалі є така проблема, що люди рідко ходять до філармонії. Хороші музиканти не хочуть сюди приїздити, тому що бачать пусті зали, і більше не повертаються до Житомира», – говорить учасник флешмобу Микола.
 

Тегі: Житомир, трамвай, Студенти, музика
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: