Сьогодні: Пт, 29-03-2024    04:14:57
Житомир » Новини » Суспільство » 2019 » Октябрь » 7 » 15:49:35

«ФОП вмирає - олігарх процвітає»: підприємці у Житомирі вийшли з пікетом проти касових апаратів. ФОТО

07-10-2019, 15:49:35 846 Коментарі 0 Читать на русском

«ФОП вмирає - олігарх процвітає»: підприємці у Житомирі вийшли з пікетом проти касових апаратів. ФОТО
Близько 50 підприємців вийшли під стіни Житомирської облдержадміністрації 7 жовтня із вимогою заветувати нещодавно прийняті законопроєкти, які зобов'язують фізосіб-підприємців (ФОП) вести облік, використовувати реєстратори розрахункових операцій - касові апарати. Раніше "Журнал Житомира" писав про прийняті законопроєкти.

Люди зазначають: ухвалення зазначених законів знищить їхню діяльність та змусить шукати нову роботу, передає Житомир лайф.

"Ми вимагаємо від нашого президента, пана Володимира Зеленського, вето на два законопроєкти - №1053-1 та №1073.   №1053-1 - законопроєкт, який зобов’язує увесь малий та середній бізнес запровадити касові апарати. А №1073 - це взагалі, який не вкладається до голови, адже це закон "стукачества". Адже якщо підприємець неправильно оформив чек, покупець має право піти до фіскальної служби та отримати винагороду", - розповів підприємець Андрій Попов. 

"Прийнятий закон у першому читанні, який нас просто принижує та знищує малий бізнес. Ми будемо змушені йти в центр зайнятості, ставати на біржу. Я, наприклад, вже 28 років у бізнесі. У мене є наймані працівники, які мають роботу. Я сплачую податки, але вони помірні. Ми відстоюємо свої права вже не один рік, і цього разу сподіваємося, правда буде за нами. Ми не ховаємося, справно платимо податки та самі себе годуємо", - розповіла підприємниця Ірина. 

Житомирські підприємці планують долучитися до чергової акції під Адміністрацією Президента, дата та час узгоджуються. 









ФОТО: Житомир лайф

Тегі: пікет, Житомир, ФОП
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: