Сьогодні: Чт, 25-04-2024    16:25:23
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Ноябрь » 4 » 17:28:50 оновлено: 18:08:29

Серед білого дня злодій пробрався в будинок житомирянина: затримати пройдисвіта допомогли сусіди

04-11-2019, 18:08:29 3077 Коментарі 0 Читать на русском

Серед білого дня злодій пробрався в будинок житомирянина: затримати пройдисвіта допомогли сусіди
У Житомирі чоловік повернувся додому та застав у своєму будинку злодія. Побачивши власника оселі зловмисник спробував втекти, проте затримати його допомогли сусіди, які утримували чоловіка до приїзду поліцейських. Подія сталася 3 листопада.

Про це "Журналу Житомира" розповіли у ГУ Нацполіції Житомирської області.

"За словами 65-річного заявника, уранці він замкнув будинок і пішов поратись у гараж. Коли ж за деякий час прийшов назад, побачив, що двері до оселі відчинені. В одній з кімнат чоловік на свій подив застав незнайомця, який порпався у його речах. До виносу з будинку уже були заготовлені відеокамера та барсетка із грошима. При появі власника обійстя незнайомець кинувся було тікати, а коли господар став йому на заваді, почав погрожувати останньому предметом, подібним до ножа", - інформують правоохоронці.

Уже на вулиці затримати небезпечного чоловіка допомогли сусіди. 
 

"Коли на місце події прибули поліцейські, люди передали їм підозрілого чоловіка. Жодних документів, які б посвідчували його особу, він не має. Уже у поліцейському відділі, куди чоловік був доставлений, вдалося з’ясувати, що він також не має постійного місця проживання і бродяжить по всій Україні. До Житомира приїхав з Дніпропетровської області", - повідомив начальник Житомирського ВП ГУНП Сергій Крошко.


Небезпечного мандрівника затримано, відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.3 ст.187 (Розбій) ККУ. 

Поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до інших правопорушень і злочинів на території Житомирщини. 

Тегі: крадіжка, злодій, поліція, Житомир, затримання
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: