Сьогодні: Пт, 29-03-2024    01:18:13
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Ноябрь » 7 » 11:29:49 оновлено: 11:54:49

Побили до смерті 17-річну дівчину: суд на Житомирщині виніс свій вирок

07-11-2019, 11:54:49 4242 Коментарі 0 Читать на русском

Побили до смерті 17-річну дівчину: суд на Житомирщині виніс свій вирок
У Житомирській області суд виніс вирок п'ятьом жителям Малина, які причетні до вбивства неповнолітньої дівчини. Про це "Журналу Житомира" повідомили в прокуратурі Житомирської області.

Трагічна подія сталася у жовтні 2017 року у Малині. Четверо місцевих жителів, 1996-1997 років народження, нібито під приводом з’ясування стосунків щодо крадіжки грошей неповнолітньою силоміць доставили до закинутого приміщення.

Там, у безлюдному місці, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно завдали численних ударів руками та ногами по обличчю і голові потерпілій, унаслідок чого неповнолітня отримала тяжкі тілесні ушкодження.

У подальшому один із зловмисників покликав родича, аби той порадив, як вчинити з потерпілою. Однак чоловік, усвідомлюючи, що дівчина унаслідок завданих побоїв перебуває у небезпечному для життя становищі, допомоги не надав.

Лише вранці випадкові перехожі викликали медиків. Однак після надання медичної допомоги потерпіла, не приходячи до свідомості, померла.
 

"У ході судового розгляду обвинувачені не визнавали своєї вини. Проте прокурором надано неспростовні докази вчинення ними злочину", - наголошує прокуратура.


Вироком Малинського районного суду чотирьох осіб – чоловіка та трьох жінок - визнано винними у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 121 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 10 (чоловіку) та 8 років (жінкам).

Ще одного фігуранта кримінального провадження вироком суду визнано винним у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 136 (ненадання допомоги, що спричинило смерть потерпілої) КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки.

Тегі: вирок, суд, Малин, побиття
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: