Сьогодні: Чт, 25-04-2024    03:03:54
Житомир » Новини » Суспільство » 2019 » Ноябрь » 13 » 08:32:07 оновлено: 08:47:07

Поліція випадково знайшла 8-річного хлопчика, котрий втік з дому

13-11-2019, 08:47:07 757 Коментарі 0 Читать на русском

Поліція випадково знайшла 8-річного хлопчика, котрий втік з дому
У Житомирській області поліцейські випадково знайшли 8-річного хлопчика, який втік з дому. Правоохоронці виявили дитину на світанку 12 листопада неподалік автозаправної станції в місті Олевськ. Згодом виявилося, що хлопець є "втікачем" зі стажем і вже неоднаразово залишав свою домівку без дорослих.

Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Близько 6.30 інспектори сектору реагування Олевського відділення поліції помітили дитину, що перебувала без супроводу дорослих. На питання патрульних звідки він і де його батьки, хлопчик спочатку надав плутані пояснення. Згодом зізнався, що проживає в. Олевську та ще минулого дня втік з дому. Спочатку розважався з друзями, гуляв вулицями міста, а під ранок вирішив зігрітися у крамниці при АЗС", - розповіли у поліції.


8-річного хлопчика доставили до поліційного відділку та сповістили його матір. Жінка пояснила, що не шукала сина, бо він йшов з дому не вперше та щоразу повертався. Раніше про такі його мандри вона до поліції не повідомляла.

Родина знаходиться на обліку соціальних служб, відтак поліцейські, повернувши хлопчика додому, повідомили про це соціальних працівників для подальшого контролю та супроводу родини.

Також для притягнення матері хлопчика до відповідальності правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Тегі: житомирщина, хлопчик, поліція, втеча
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: