Сьогодні: Пт, 29-03-2024    11:38:30
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Ноябрь » 15 » 12:28:23 оновлено: 13:07:23

«Думав, що не помітять»: у передмісті Житомира чоловік розбирав залізничну колію. ФОТО

15-11-2019, 13:07:23 1976 Коментарі 0 Читать на русском

«Думав, що не помітять»: у передмісті Житомира чоловік розбирав залізничну колію. ФОТО
У передмісті Житомира працівники залізниці виявили демонтаж елементів залізничних колій. Ймовірний крадій на автомобілі ВАЗ втік з місця злочину, залізничники повідомили про це правоохоронцями. Поліція зреагувала оперативно і вже на вулиці Житомира затримали зловмисника.

Як стало відомо "Журналу Житомира", події розгортались 14 листопада неподалік села Станишівка Житомирського району.
 

"До поліції надійшло повідомлення від працівників залізниці про крадіжку, вчинену неподалік с. Станишівки. Заявник розповів, що колеги помітили чоловіка, ймовірно причетного до викрадення елементів кріплення із колії, і нині намагаються переслідувати його, адже той втік на автомобілі ВАЗ. Про прикмети транспортного засобу було повідомлено нарядам патрульної поліції і згодом на одній з вулиць м. Житомира автомобіль зупинили", - повідомляє ГУНП Житомирської області.


Під час огляду багажника працівники слідчо-оперативної групи Житомирського районного відділення поліції виявили болти та інші елементи кріплення, що використовуються на залізниці.

Виявлене вилучили, а водія, 42-річного жителя смт Озерного, доставили до відділку поліції. Чоловік визнав свою провину. Як нині встановлено, він не вперше вчиняє таку крадіжку. Знаючи, що колію кілька років не використовують, він сподівався, що його діяння ніхто не помітить. 

Законодавством таємне викрадення чужого майна карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.




Тегі: крадіжка, Житомир, залізниця, поліція
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: