Сьогодні: Чт, 25-04-2024    15:27:02
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Ноябрь » 19 » 09:44:47 оновлено: 10:08:47

Полісмени затримали чоловіків, які влаштували стрілянину на вулицях Житомира

19-11-2019, 10:08:47 4253 Коментарі 0 Читать на русском

Полісмени затримали чоловіків, які влаштували стрілянину на вулицях Житомира
У Житомирі патрульні поліцейські затримали двох чоловіків, які влаштували стрілянину. Події розгорталися ввечері, 17 листопада, на перехресті вулиці Покровської та проспекту Незалежності.

"На службовий планшет інспекторам патрульної поліції надійшов виклик "Тілесні ушкодження із застосуванням зброї на перехресті вулиці Покровської та проспекту Незалежності". На місці конфлікту охоронці порядку виявили двох молодиків 20 та 32 років, які повідомили, що невідомі чоловіки здійснили в їх бік один постріл, предметом схожим на зброю", — повідомили "Журналу Житомира" у патрульній поліції.

Отримавши прикмети порушників та викликавши на допомогу екіпаж ТОРу, патрульні почали оперативно обстежувати прилеглі території. 
 

"Найбільш ймовірним місцем перебуванням порушників був "ЕКО маркет" на вул. Князів Острозьких (отаманів Соколовських, - ред.). Підозри патрульних підтвердились — в одному із відділів магазину інспектори виявили двох осіб, які підпадали під опис. Згідно статті 34 ЗУ про Нацполіцію, було проведено поверхневу перевірку — результат — в одного з чоловіків у сумці був предмет, схожий на пістолет та дозвіл на його носіння", — додають правоохоронці.


Після прибуття слідчо-оперативної групи та перевірки зброї за наявними базами, у правоохоронців виникли обґрунтовані підозри в законності її обігу.

"Пістолет та набої вилучені, громадянин затриманий, далі — робота слідчих", — резюмували у поліції.

Тегі: поліція, Житомир, стрілянина, затримання
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: