Сьогодні: Чт, 25-04-2024    19:55:55
Житомир » Новини » Суспільство » 2019 » Ноябрь » 21 » 17:20:13 оновлено: 00:30:13

Житомирські десантники зіграли у футбол зі збірною України: відео матчу

21-11-2019, 00:30:13 3273 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирські десантники зіграли у футбол зі збірною України: відео матчу
Сьогодні у Житомирі справжнє свято - на оновленому стадіоні «Спартак Арена» пройшов товариський матч з футболу. Збірна 95-ї бригади ДШВ «Купол-95» та національна збірна України серед ветеранів грали на підтримку українських воїнів.

Товариська зустріч проходила у день потрійного свята: Дня десантно-штурмових військ України,  Дня Архістратига Михаїла, а також Дня Гідності та Свободи.

До житомирського краю завітали такі відомі зірки: учасник трьох чемпіонатів світу, віцечемпіон Європи, колишній тренер київського «Динамо» Анатолій Дем’яненко, багаторазовий чемпіон України та неодноразовий володар Кубків України і Суперкубків України, півфіналіст Ліги Чемпіонів, чвертьфіналіст чемпіонату світу, Владислав Ващук, а також Едуард Цихмейструк, Сергій Шищенко та багато інших.

«Холод не став на заваді – хлопці сьогодні виклалися на повну! І нехай перемогти чемпіонів збірної України не вдалося, ми, житомиряни, пишаємося нашою 95-ю окремою десантно-штурмовою бригадою Збройних Сил України. У вашій роботі – вам, без сумніву, рівних немає!», - прокоментував матч міський голова Сергій Сухомлин, - передає сайт футбол Украины.

Зазначимо, що перемогу у товариській грі здобула національна збірна України серед ветеранів. Рахунок у матчі 4:9.
 













Тегі: Житомир, збірна України, Десантники, футбол
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: