Сьогодні: Пт, 29-03-2024    15:41:12
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Ноябрь » 26 » 10:43:03 оновлено: 11:09:09

У Житомирській області п'яний чоловік влаштував ДТП, а після побив поліцейського

26-11-2019, 11:09:09 890 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирській області п'яний чоловік влаштував ДТП, а після побив поліцейського
У Житомирській області водій автомобіля ВАЗ зіткнувся з іншим авто і зник з місця ДТП. Правоохоронці розшукали винуватця аварії, проте чоловік не зрадів візиту поліцейських і влаштував бійку. Тепер чоловікові крім покарання за ДТП, загрожує кримінальна відповідальність за напад на поліцейських.

Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирської області, події розгорталися 25 листопада у Попільнянському районі.
 

"Увечері, близько 18:50, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у с. Романівка Попільнянського району. На місце події виїхали працівники групи реагування патрульної поліції місцевого відділення. Безпосередньо у селі вони застали водія автомобіля "Renault Duster". Чоловік розповів, що інший учасник ДТП, керманич ВАЗ-21015, який і скоїв зіткнення з його авто, з місця події утік на своїй машині", - інформує поліція.


Під час перевірки отриманої інформації поліцейські виявили в одному з дворів сусіднього села Почуйки схожу за описом машину з характерними механічними пошкодженнями. 

"Її власник, як згодом з’ясувалось, саме він перебував за кермом у момент вказаного вище ДТП, повівся агресивно і під час спілкування з інспекторами накинувся на одного з них. Йому на допомогу прийшов товариш, який вийшов разом з ним з подвір’я. Обидва чоловіки перебували у нетверезому стані, що відповідно було зафіксовано після їх затримання поліцейськими", - додають у поліції.

У ході конфлікту, що переріс у бійку, тілесні ушкодження у вигляді саден та забоїв отримав 21-річний сержант поліції.

Обох порушників, як з’ясувалось 28-річних жителів с. Почуйки, було доставлено до Попільнянського відділення поліції. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.



ФОТО: ГУНП

Тегі: напад, поліція, Житомирська область, ДТП
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: