Сьогодні: Чт, 25-04-2024    22:46:40
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Декабрь » 23 » 18:02:00 оновлено: 18:03:00

Житомиряни в розпачі: на проспекті Незалежності цілодобово будують скандальну АЗС. ВІДЕО

23-12-2019, 18:03:00 1774 Коментарі 0 Читать на русском

Житомиряни в розпачі: на проспекті Незалежності цілодобово будують скандальну АЗС. ВІДЕО
У Житомирі активно, вдень та вночі, тривають роботи з будівництва автозаправного комплексу на проспекті Незалежності, 29. Як повідомлялося, 21 грудня виконком Житомирської міськради прийняв рішення зупинити будівництво АЗС «UPG». Це рішення підтримали всі 7 членів виконавчого комітету - одноголосно. Також ДАБІ винесла припис про зупинення підготовчих та будівельних робіт.

Попри всі рішення роботи тривають досі, розповідають мешканці прилеглих багатоповерхівок, передає Житомир лайф.

«Хоча від 6 грудня будівництво заборонене - роботи ведуться. Власник у Коростені спеціально не отримує лист з приписом. Дійшло вже до того, що заправку будують вдень і вночі», - повідомила Віра Поліщук.
 

«Ось моя квартира знаходиться у куті будинки на першому поверсі й коли працює техніка відчувається така вібрація наче землетрус. Моя 5-річна онучка боїться спати. Влада нам допомогла, 21 грудня привезли та поставили бетонні плити, щоб перегородити в’їзд транспорту на територію заправки. Але це не стало для них перепоною, вони своїм трактором розгорнули ці плити та продовжили завозити щебінь тощо. Вдень, поки ми чергували, було тихо, а вночі їм дали команду працювати», - зазначила Галина Сугерей.


Мешканка будинку на проспекті Незалежності, 29 розповіла, що наступного дня (22 грудня) роботи з будівництва також тривали.
 

«Цього дня нам довелося перекривати дорогу, щоб перешкодити будівництву. Але їх це знову не зупинило, вони не заїхали вчора, то сьогодні продовжили будувати. Що робити далі? Ми не знаємо, повний відчай. Ми стукаємо в усі двері та ніхто нам не відкриває. Ніяких громадських слухань не проводили, тепер запланували їх на 26 грудня, коли заправка вже майже збудована. І як ви (журналісти) бачите роботи тривають, зупинки не має», - бідкаються мешканці будинків на проспекті Незалежності.


Нагадаємо, 26 грудня у Житомирі проведуть громадські слухання щодо будівництва АЗС на проспекті Незалежності, 29.








Тегі: АЗС, Житомир, Скандал, будівництво
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: