Сьогодні: Ср, 24-04-2024    19:11:26
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Декабрь » 25 » 15:46:23 оновлено: 15:47:03

У Житомирській області затримали банду домушників, котра «гастролювала» країною. ФОТО

25-12-2019, 15:47:03 2363 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирській області затримали банду домушників, котра «гастролювала» країною. ФОТО
Правоохоронці затримали трьох чоловіків, які підозрюються в низці крадіжок з осель на території Житомирщини та інших регіонів країни. Усі вони є жителями Білгород-Дністровського району Одеської області.

Як повідомили "Журналу Житомира" у поліції, двох з чоловіків затримали відразу після вчинення ними крадіжки з квартири жительки смт. Черняхова.

"Для цієї групи характерний спосіб проникнення до осель - віджимання механізму склопакетів у вікнах квартир, розташованих на перших поверхах будинків. Зазвичай, вони це робили у вечірніх сутінках, але до повернення власників додому, з 17.00 до 20.00", - розповів начальник ГУНП житомирщини Сергій Крупєй.

Під час затримання у чоловіків вилучено щойно викрадені з чужої оселі речі: ювелірні вироби та гаджети. Також затримано автомобіль Audi, на якому пересувались підозрювані. 
 

"Ми маємо інформацію про те, що члени групи уже упродовж кількох днів перебували на території Житомирщини, винаймаючи житло в одному з селищ Хорошівського району. У нас є підстави стверджувати про їх причетність до крадіжок у Житомирі, Черняхові, Малині, Овручі та кількох інших райцентрах області, - сказав Сергій Крупєй. - Викриття цієї банди відбулось за активної участі та допомоги колег кримінальної поліції ГУНП в Івано-Франківській області".


Третього учасника групи, 26-річного чоловіка, поліцейські затримали у готельному номері. Він розшукується Одеськими правоохоронцями за підозрою у причетності до вбивства та розбійного нападу. Двох інших затриманих, 1993 та 1984 років народження, нині допитують слідчі Черняхівського відділення поліції.

Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує ув'язнення терміном до 6 років.






Тегі: затримання, поліція, Житомирська область, крадії
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: