Сьогодні: Чт, 25-04-2024    08:15:53
Житомир » Новини » Суспільство » 2020 » Январь » 2 » 13:38:48 оновлено: 13:42:33

Юні житомиряни бурхливо відзначили Новий рік: п'ятеро доставлено в лікарню з алкогольним сп'янінням

02-01-2020, 13:42:33 8606 Коментарі 0 Читать на русском

Юні житомиряни бурхливо відзначили Новий рік: п'ятеро доставлено в лікарню з алкогольним сп'янінням
У шумних компаніях та за повними їжею та алкоголем столами житомиряни зустріли новий 2020-й рік. Стараються не відставати від своїх батьків і діти - 1 січня поліцейські зареєстрували у Житомирі 5 повідомлень про доставляння до медичних закладів дітей у підлітків у стані алкогольного сп’яніння. 

Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції у Житомирській області.
 

"За словами 12-річного житомирянина, якого батьки відпустили святкувати Новий рік із друзями, у компанії він вволю вживав пиво і слабоалкогольні напої. Від того дитячому організму дуже скоро стало зле, і хлопчика доставили до лікарні, де медики привели його у задовільний стан", - інформують правоохоронці.


Того ж дня поліцейським довелося ще кілька разів побувати у лікарняних закладах через подібні повідомлення. 

Так, під час встановлення обставин отруєння алкоголем 13-річної дівчини з’ясувалось, що школярка разом із подружкою-однокласницею у новорічну ніч пішли на прогулянку Житомиром. Однак нові знайомства у центрі обернулись для обох вживанням міцних алкогольних напоїв. 

Знайшли дівчат майже у безпорадному від спожитого стані батьки однієї із подружок. Медикам довелось приводити до тями обох тинейджерок.

Водночас правоохоронцям повідомили про доставляння у житомирську лікарню ще одного юнака з тими ж симптомами. Як з’ясувалось, 16-річний студент одного із навчальних закладів міста під час святкування з друзями вживав самогон, після чого його стан різко погіршився. На щастя, лікарі вчасно допомогли хлопцеві справитись із наслідками недитячого частування.

Нині за всіма вказаними фактами тривають відповідні перевірки. За їх результатами у двох із вказаних випадків за неналежне виконання обов'язків батьків підлітків було оштрафовано.

Тегі: Житомир, діти, Новий рік, алкоголь
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: