Сьогодні: Чт, 25-04-2024    13:06:11
Житомир » Новини » Культура » 2020 » Февраль » 17 » 08:51:27 оновлено: 09:04:27

«Чий Житомир?» Притула підколов Данилка в Нацвідборі на Євробачення

17-02-2020, 09:04:27 10257 Коментарі 0 Читать на русском

«Чий Житомир?» Притула підколов Данилка в Нацвідборі на Євробачення
Ведучий Сергій Притула спробував підколоти співака, одного з суддів Андрія Данилка під час другого півфіналу Нацвідбору на Євробачення 2020.

Інцидент стався під час прямої трансляції Нацвідбору на телеканалі СТБ.

За словами Притули, через заборону на участь учасникам, які гастролювали в Росії, йому навіть ні з ким лаятися і ставити провокаційні запитання. Тому він буде чіплятися до Андрія Данилка, з яким вони часто влаштовують словесні перепалки.

"Андрій Михайлович ... чий Житомир?", — запитав у співака Притула.

"Я, слава Богу, не конкурсант можу не відповідати. Теж читав коментарі, що зібрали не тих артистів. На мій погляд, хлопці дуже хороші, а конкурс незвичайний", — відповів Данилко.



"Треба шукати хороше в кожному конкурсанті. У жартах Притули теж потрібно шукати смішне? Потрібно. Давайте нести позитив і радіти", — підколов Притулу у відповідь Данилко.

Нагадаємо, 15 лютого відбувся другий Національний відбір на міжнародний пісенний конкурс Євробачення. За можливість брати участь в престижному конкурсі змагалися вісім учасників. За результатами глядацького та суддівського голосування у фінал пройшли гурт TVORCHI, KHAYAT та David Axelrod. З результатами першого Нацвідбору з учасниками другого півфіналу поборються KRUTЬ, Jerry Heil і гурт Go-A.

Тегі: Житомир, притула, Євробачення, Нацвідбір
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: