Сьогодні: Ср, 24-04-2024    21:27:47
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Февраль » 18 » 10:01:03 оновлено: 10:38:03

У Житомирській області хлопець позбавив життя 18-річну дівчину, а тіло викинув у колодязь

18-02-2020, 10:38:03 51286 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирській області хлопець позбавив життя 18-річну дівчину, а тіло викинув у колодязь
У Житомирській області сталося жахливе вбивство: хлопець позбавив життя свою колишню дівчину, а тіло викинув у колодязь. Подія сталася днями у смт Ружин. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУНП Житомирщини.

"Увечері 16 лютого до поліції звернулась жителька смт. Ружина із повідомленням про раптову втрату зв’язку з 18-річною донькою. Жінка розповіла, що востаннє спілкувалась з дівчиною увечері п’ятниці (14 лютого) і та перебувала у селищі у гарному настрої. Сама ж заявниця на той момент знаходилась на роботі у Києві. Наступного дня зв’язатись з донькою їй не вдалось, оскільки телефон дівчини був вимкнений", - пояснюють у поліції.

Лише наступного дня, коли мати прибула до селища і ретельніше оглянула домогосподарство, жінка побачила куртку дівчини у колодязі. Про знахідку відразу повідомила до поліції.
 

"У ході огляду спочатку дістали верхній одяг, а потім зрозуміли, що у криниці знаходиться і сама дівчинка. За допомогою рятувальників нам вдалося дістати її тіло. Нині призначено відповідне експертне дослідження причин смерті загиблої", - розповів начальник Ружинського відділення поліції Юрій Кононенко.




У рамках відкритого кримінального провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ поліцейські розпочали слідчо-розшукові заходи для встановлення вбивці. Так, у результаті проведених дій з’ясувалося, що у загиблої та її хлопця кілька місяців тому розладилися стосунки і вони припинили спілкування. Однак того вечора його бачили у селищі неподалік будинку дівчини.

Відшукали хлопця поліцейські на залізничній станції і його розповідь про проведений вечір п’ятниці щоразу набувала нових подробиць. Урешті, заплутавшись у власних словах, парубок таки зізнався, що того вечора був у будинку дівчини.

Попередньо, між молодими людьми виник конфлікт, у ході якого підозрюваний завдав дівчині травм, а потім викинув у колодязь у дворі, прикидавши зверху одягом.

22-річний хлопець затриманий, йому загрожує позбавлення волі на термін до 15 років або довічне ув’язнення.

Тегі: житомирщина, вбивство, дівчина, колодязь
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: