Сьогодні: Сб, 20-04-2024    00:04:40
Житомир » Новини » Житомирська область » 2020 » Февраль » 24 » 09:44:43 оновлено: 10:15:43

Комаров заявив, що село під Житомиром може стати надприбутковою туристичною локацією

24-02-2020, 10:15:43 56806 Коментарі 0 Читать на русском

Комаров заявив, що село під Житомиром може стати надприбутковою туристичною локацією
29 січня на екрани вийшов новий сезон популярної програми "Світ навиворіт", в якій український мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров вже більше десяти років знайомить глядача з "іншою стороною" різних екзотичних країн. На цей раз команда проекту вирушила до Китаю.

В інтерв'ю УНІАН Дмитро Комаров розповів, що Китай - це країна контрастів, але українцям є чому повчитися у китайців в багатьох сферах, в тому числі і в туризмі. У Китаї дуже розвинений внутрішній туризм і Україна могла піти цим же шляхом.

"Мені сподобалося, як класно вони розвивають внутрішній туризм. Я б хотів сказати так: в Китаї, напевно, рекордну кількість разів, щоб зняти сюжет, мені довелося стояти в чергах до турнікетів і купувати квиток, а потім вже шукати виворіт, а не навпаки, як у багатьох країнах - просто зайти. Там багато знаменитих місць вже все одно частково туристичні", - говорить телеведучий

У нашій країні також багато цікавих місць, які потенційно цікаві туристам і могли б приносити прибуток. Одним з таких місць, на думку Дмитра Комарова, є село Дениші під Житомиром.

Скелі в Денишах, SlooD - LiveJournal
 

"Я вважаю, що Рахів - центр Європи, водоспад Шипіт, Драгобрат, навіть ті ж Дениші недалеко від Києва - всі ці місця, куди ми можемо приїхати і побачити, як не вистачає інфраструктури, їх можна зробити надприбутковими. І мені прикро, що у нас поки так як у китайців не роблять. Там дійсно будь-який камінчик, який має історію, огороджують парканом, ставлять касу і запрошують китайців самих подивитися на унікальне місце", - зазначає Комаров.


За словами Дмитра Комарова, перспективи туризму в Україні величезні.

"Повірте, якщо вкласти душу, енергію і, головне, любов, силу і не обійтися без фінансових вкладень, Україну, з часом, - не за рік, не за два, але в перспективі - можна зробити однією з найбільш туристичних країн Європи. Я в цьому не сумніваюся. Тут потрібна просто державна програма розвитку туризму, комплексний підхід до цього і час. Зрозуміло, потрібні фанати справи, справжні патріоти. Ы дуже жорсткий контроль, щоб жодна копійка не йшла наліво", - запевняє ведучий програми "Світ навиворіт".

Тегі: комаров, туризм, Дениші, житомирщина
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: